Dokumentationen av utbildningarna

KUB-projektet dokumenterasDen första av de sexton utbildningsmånaderna är nu avverkad och processerna pågår för fullt på biblioteken runt om i länen. Varje utbildningstillfälle dokumenteras och föreläsarnas presentationer samlas in för att alla 750 KUB-deltagare ska kunna fortsätta med lärandet på hemmaplan. Då KUB-projektet är en stor apparat kan det ta lite tid med dokumentationen att nå tillbaka till deltagarna.

Fram tills dokumentationen är delningsbar är det jättebra att du som har deltagit i en utbildning tar dig tid och förmedlar din nya kunskap till kollegor. Genom egna anteckningar, KUB:s twitterflöden (#kubproj för att nämna ett) och nätverkande mellan utbildningsdeltagarna finns det flera möjligheter att redan nu dela med sig.

Det här inlägget postades i Dalarna, Gävleborg, Information om projektet, Uppsala, Värmland. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Dokumentationen av utbildningarna

  1. Maj Mosell skriver:

    Jag saknar dokumentation, presentationen från Uppsala, Marknadsföring 1. Vill gärna dela med mig av dagen till mina kollegor, men har alldeles för knapphändiga anteckningar eftersom vi blev lovade presentationen. Och det finns väl en uppgift, uppföljning som vi skall göra också?

  2. Camilla skriver:

    Dokumentationen kommer snart att ligga ute på bloggen. Projektteamet arbetar för tillfället med att skapa struktur på bloggen för dokumentationer samt hitta lösningar för lösenordsskyddade sidor. Presentationen får inte läggas ut helt öppet, endast KUB-deltagare kommer att få åtkomst.

  3. Jättebra! Jag har också saknat dokumentationen från Marknadsföring 1. Vill ju berätta för mina kollegor. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s